MEDEDELING I.V.M. COVID-19

De overheid heeft besloten dat ook de kapsalons moeten sluiten tot in ieder geval 6 april a.s.. Het doet ons heel veel pijn, maar helaas is het niet anders. Wij hopen op uw begrip, en wij hopen u zo snel mogelijk weer te kunnen helpen!

Als u producten nodig heeft of een afspraak wil maken, kunt u uiteraard contact met ons opnemen via de telefoon of ons e-mail adres.

Hou voor verdere informatie onze Instagram, Facebook en website in de gaten.

Team Katinka’s Haircare. #staysafe

pand-katinkas-haircareGelnagellak is niet meer weg te denken uit de professionele nagelsalon. Gellak is eigenlijk gewone nagellak die uithardt onder een UV- of LED-lamp. De gellak wordt op dezelfde manier opgezet als normale nagellak maar hard dus uit onder de UV- of LED-lamp. Het voordeel van gellak versus nagellak is dat de gellak gelijk droog is en je dus niet bang hoeft te zijn dat je de kleur beschadigd. Net als gewone nagellak kan je met gellak geen nagels verlengen of verstevigen.

Gellak heeft een prachtige glans en blijft 2 tot 3 weken zitten.

Het is in onze nagelsalon in Laren ook mogelijk uw oude gelnagellak netjes en veilig te laten verwijderen.

NCM Gellijn

“Na meer dan 15 jaar ervaring in de nagelbranche lanceerde Manon Barrau in januari 2013 haar eigen NCM Gellijn. De producten uit deze lijn bevatten de allerbeste ingrediënten, zijn milieu- en diervriendelijk en uitvoerig getest. De productlijn staat dan ook niet voor niets internationaal bekend als een betrouwbaar, hoog kwalitatief product met een goede verpakking en mooie, krachtige uitstraling.

De productlijn van NCM bestaat uit: Lakgel, Bouwgel, Colorgel, Sculpture Gel, vloeistoffen en penselen.”